Anya thai spa

Thai Massage & Massage i Malmö.

Thai massage i Malmö

Anya Thai Spa erbjuder förstklassig avkoppling, Thai Massage & Klassisk Massage i Malmö.
Du hittar oss i Västra Hamnen, ett stenkast från Turning Torso i nya fräscha lokaler.

”Relax your body, refresh your mind”
massage malmö

Anya's Spabehandlingar

Här ser du olika sorters spabehandlingar och massager. Vi erbjuder allt från vanlig Klassisk Thaimassage till Gravidmassage och Hot Stone Massage. Se vilken massage som passar dig och din kropp bäst.

thai massage malmö

Anya's Body Scrubs

En body scrub rensar bort gamla, döda hudceller för att nya, friska hudceller ska kunna andas. Behandlingen avslutas med helkroppsmassage med eteriska oljor för en ren och elastisk känsla i huden.

thai massage malmö

Anya's Spapaket

Upplev och känn dig väl omhändertagen av vår kunniga och erfarna personal om du väljer "Spapaket". Spapaketet innehåller kroppsmassage, kroppsskrubbning, ångbastu med örter, hand- och fotspa.

thai massage malmö

Anya's Händer & Fötter

Vi erbjuder både fotmassage och manikyr/pedikyr. I vår fotmassage används zonterapi som stimulerar blodflödet till fötterna. Detta verkar lindrande vid muskelstelhet och smärta.

Boka din behandling online

Med vårt enkla och smidiga bokningssystem kan du nu boka behandlingar online direkt på hemsidan.

Thai massage i Malmö

Anya Thai Spa är beläget i Västra hamnen och är för dig som behöver en lugn och avslappnande stund. Ta en paus i den stressade vardagen och njut av ngot av våra behandlingar.

Här intill ser du varför det kan vara så bra med en thai massage och några anledningar till varför du bör unna din kropp det.

Thai Massage & Massage i Malmö.

Varmt välkommen in till oss!

√ Må bättre
Nej, det är inte bara en känsla. Massage påverkar även ditt mående. Detta har visat sig särskilt bra bland personer med depression och andra besvär. Forskare från Taiwan kunde genom att titta på flera olika studier konstatera att massage kan lindra flera symtom hos personer som drabbats av depression.
√ Få igång en trög mage
Trög mage? Massage verkar kunna hjälpa personer med förstoppning, enligt forskning publicerad i The International Journal of Nursing Studies. Forskarna delade upp sin försöksgrupp på 60 personer i två grupper – där en grupp fick medicin och den andra gruppen fick medicin i kombination med massage. Efter åtta veckor rapporterade den sistnämnda gruppen att de hade mindre besvär.
√ Förebygg och lindra spänningshuvudvärk
Det finns många anledningar till huvudvärk, men en av de vanligare är spänningar i nacke och axlar. Kanske kan något så enkelt som en nackmassage både förebygga och lindra huvudvärk.

Patienter med migrän får ibland rekommendation av läkare att gå på massage som komplement till medicin.

√ Lindra träningsvärk
Kört ett hårdare träningspass än på länge och det liksom bränner i musklerna? Studier visar på att en massage inte bara kan kännas skön, utan också kan öka blodcirkulationen. För dig som tränar kan det vara bra att ibland unna dina muskler en avslappnande ohch uppmjukande massage.
√ Hjälper dig att stressa ner
Enligt studier kan beröringsmassage minska både stress och ångest. Massagen kan minska nivåerna av kortisol, som är ett stresshormon.

Följ oss på instagram och Facebook

Följ oss på facebook och instagram för att få de senaste uppdateringarna. Här kan du även se ett urval av våra senaste inlägg.

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Facebook

Kontakt

Mejl: info@anyaspa.se

Telefon: 0793 39 51 51

Västra Varvsgatan 60, Malmö

Öppettider:

Mån-lör: 10.00-18.00

Sön: Stängt