Spabehandlingar

Anya’s Spabehandlingar

Här ser du olika sorters spabehandlingar och massager. Vi erbjuder allt från vanlig Klassisk Thaimassage till Gravidmassage och Hot Stone Massage. Se vilken massage som passar dig och din kropp bäst.

Mini Massage  – 30 min 395 kr

En avslappnande massage som fokuserar på rygg, axlar, nacke och huvud.

Aroma Therapy Oljemassage  – 60 min 695 kr / 90 min 945 kr

Aromaterapi är en massagebehandling med eteriska oljor. Upplev den lugnande effekten när du andas in en eterisk olja av eget val. Massagetekniken som används är mjuk och behaglig för hela kroppen.

Thai Therapy Oljemassage  – 60 min 650 kr / 90 min 895 kr

En blandning mellan klassisk thaimassage och aromamassage. Kroppens muskler hjälps hitta balans och emotionellt välbefinnande upplevs genom denna avslappnande oljemassage.

Deep Tissue by Anya  –  60 min 695 kr / 90 min 945 kr

En massage där varma eteriska oljor appliceras på musklerna för att lindra värk och spänning. I denna massageteknik används händer och armbågar.

Rygg, Huvud och Axlar  –  60 min 650 kr / 90 min 895 kr

Denna massage är för dig som vill känna dig avslappnad och energisk igen. Muskelspänning och smärta kan lindras med hjälp av denna metod. Massagen kan vara mjuk eller tuff, du väljer själv önskad nivå av tryck.

Gravidmassage  –  60 min 650 kr / 90 min 895 kr

Vår massage för gravida hjälper till att lindra smärtor, minska stress och förbättra välbefinnandet. Det går bra att gå på massage under hela graviditeten. Aromatiska, varma oljor används för att ge musklerna värme och avslappning.

Ansiktsmassage  –  60 min 650 kr

Denna massage tar bort döda hudceller och återställer hudens naturliga fuktighet. Ansiktet får en ren och fräsch glans, som verkar förebyggande mot rynkor.

Avslappnande fotmassage  –  60 min 650 kr / 90 min 895 kr

I denna fotmassage används zonterapi som stimulerar blodflödet till fötterna. Nervsystemet aktiveras med hjälp av den speciella handtekniken där tummen används för hårt tryck på särskilda punkter. Verkar lindrande vid muskelstelhet och smärta.

"Relax your body, refresh your mind"

Kontakt

Mejl: info@anyaspa.se

Telefon: 0793 39 51 51

Västra Varvsgatan 60, Malmö

Öppettider:

Mån-lör: 10.00-18.00

Sön: Stängt